PROCEDURA DE LUCRU

 CURIERI  TAZZ by eMAG

 

VOI sunteti CEI MAI BUNI, sunteti ELITA curieratului !

Pentru a ne asigura ca ramaneti asa, va rugam sa luati la cunostinta si sa respectati urmatoarele reguli:

 • Activarea se face conform programului ,doar la locatie  , NU de acasa,  NU de pe drum! In cazul in care nu sunteti la locatie, sunteti dezactivat si puteti incerca mai tarziu.

 • Va rugam sa va asigurati la inceputul programului ca faceti parte din grupul oficial de WhatsApp, grup in care toate discutiile sunt legate strict de comenzi si problemele pe care le intampinati. Tonul folosit pe acest grup sa fie unul politicos si prietenos, atat in ceea ce ii priveste pe colegii dumneavoastra cat si pe dispeceri!

 • Orice comunicare cu dispecerul se face pe acest grup sau telefonic, NU in conversatii private pe WhatsApp sau SMS!

 • In timpul programului va rugam sa va asigurati ca raspundeti la telefon dispecerului, ca aveti internet mobil activat permanent.

 • Probleme legate de pauze, program de lucru, zile libere, salarii , bonusuri, etc se discuta DOAR cu seful de flota! Va rugam sa discutati cu acestia in ce interval orar aveti pauze si care este durata maxima a acestora! Programul convenit va fi transmis de catre seful de flota , pe mail,catre dispecerii TAZZ by eMAG.

 • Discutiile pe grupurile de whatsapp se rezuma STRICT la probleme legate de jobul vostru la TAZZ, nu sunt premise anunturi/reclame de orice fel. Dupa primul avertisment in acest sens sunteti dezactivati.

 • La inceput de program ( si de cate ori este nevoie) se restarteaza aplicatia si eventual telefonul, pentru a fi siguri ca in sistem se va afisa pozitia voastra reala. Nu trimiteti poze dispecerilor cu locatia “reala” ,pozitia dumneavoastra pe harta trebuie sa fie corecta! Va rugam sa va asigurati ca folositi DOAR mijloacele oficiale de geolocatie si comunicare.

 • Locatia dumneavoastra nu este o locatie fixa, in caz de maxima necesitate ea poate fi schimbata!

 • Timpii de ridicare si cei de livrare a comenzii trebuie respectati cu strictete, ei fiind monitorizat zilnic de catre dispeceri si compania TAZZ! In functie de rezultate echipa dumneavoastra este evaluata saptamanal ,astfel efortul intregii echipe poate fi anulat de catre un singur curier.

 • Se da RIDICARE la comanda in aplicatie, doar cand ati primit produsul, nu inainte!

 • Se da finalizare doar dupa ce coletul a fost predat clientului in nici un caz inainte sau mult dupa. Imediat dupa livrare va intoarceti catre locatii .Comanda se preia si se livreaza!

 • Daca intampinati probleme la ridicare: produsul nu este inca la raft,personalul restaurantului/locatiei este in pauza, stati la rand dupa clienti, etc. anuntati imediat dispecerul.

 

 • Daca aveti o problema de orice gen si nu sunteti disponibil pentru preluarea comenzilor, va puneti in pauza si anuntati dispecerul , preferabil inainte de a intra o comanda !

 

 

 • In cazul livrarii TV-urilor, aveti obligatia de a verifica VIZUAL  coletul la preluare( nu preluati colete deteriorate sau mentionati asta in procesul verbal inainte de a pleca din magazin). La livrare lasati clientul sa faca verificarea produsului, nu participati activ la aceasta verificare! Verificarea de catre client se face strict vizual in prezenta voastra ( desface coletul, verifica sa nu fie spart, rupt, lipsa). Verificarea functionala a acestuia nu are lagatura cu procesul verbal , o face ulterior, nu in prezenta voastra si sub nici o forma nu faceti voi aceasta verificare!

 • In cazul in care clientul nu raspunde la telefon :

 1. asteptati inca 10 minute.

 2. dati un SMS in care va prezentati si va anuntati sosirea: “ Buna ziua, sunt Ionut, curier TazzbyMAG. Am un colet pentru dumneavoastra.”

 3. sunati la interfon, chiar si la un vecin pentru a intra in cladire.

 4. sunati la usa.

 5. dupa ce ati epuizat variantele de mai sus, anuntati dispecerul .

 • In cazul in care clientul va anunta cand ati ajuns ca adresa nu este cea din aplicatie si va roaga sa duceti coletul in total alta directie anuntati dispeceratul.

 • SUGESTIE: Daca veti considera util, recomandam sa sunati clientul inainte de a pleca din locatii pentru a confirma cu acesta adresa si faptul ca este acasa si poate prelua coletul. Decizia va apartine!

 • Pe perioada programului de lucru va rugam sa aveti o tinuta decenta ( pantalon lung, tricou/camasa,tenisi/pantofi/sandale) si un comportament ireprosabil. De fiecare data cand luati contact cu clientul nu uitati :

 1. sa salutati: buna ziua, buna seara

 2. sa va prezentati: sunt Ionut, curier TAZZ by eMAG

 3. sa folositi o formula de incheiere : va multumim ca ati ales TAZZ by eMAG, va stam la dispozitie si pe viitor!

 4. sa salutati: o zi frumoasa in continuare, o seara linistita.

 • Pentru ca traversam o perioada de mare risc ,este OBLIGATORIU sa folositi toate mijloacele de protectie (manusi, masca, gel dezinfectat), inainte si dupa livrare si ori de cate ori este necesar pe parcursul zilei.

 • Orice abuz sau incalcare a procedurilor si legislatiei poate duce la responsabilizarea personala a agentului, inclusiv la deconectare disciplinara, stergerea contului sau actiuni legale.

In cazul nerespectarii regulamentului veti primi un avertisment , seful de flota va fi informat si veti fi dezactivat pentru o perioada decisa de catre dispecer! La al doilea avertisment contul dumneavoastra va fi sters definitiv!

Pentru ca ne dorim sa ramanem o ECHIPA de ELITA, va rugam sa luati la cunostinta cele de mai sus!