Job Description

Oportunitate de angajare part-time sau full time în : Cluj-Napoca,Bucuresti,Timisoara,Sibiu !

Va rugam sa cititi tot anuntul inainte de aplicare/inregistrare !

Se poate livra cu :

 1. Bicicleta ( normala sau electrica )

 2. Trotineta ( normala sau electrica )

 3. Scuter

 4. Motocicleta

 5. Autoturism

SE OFERA TARIF GARANTAT PE ORA PETRECUTA ONLINE DISPONIBIL IN APLICATIE. ASTA INSEAMNA CA VETI CASTIGA BANI CHIAR SI ATUNCI CAND NU AVETI COMENZI.

Câștigi venituri suplimentare, lucrând după propriul program! 

Poti folosi scuterul, bicicleta sau masina!

Tazz by eMAG este o aplicație pentru mai multe feluri de livrare, un serviciu prin care tu poti să livrezi mancare sau diferite alte lucruri de la diferite restaurante/magazine/farmacii si sa castigi bani frumosi din asta !

Înscrierea este rapidă și ușoară. Începe să livrezi cu Tazz cat de curand ! In maxim cateva zile de la inscriere vei fi contactat de unul din reprezentantii nostrii pentru clarificarea oricaror intrebari pe care le ai legate de tazz, si pt stabilirea unui interviu.

Interviul presupune o scurta discutie in care atat noi cat si tu ne asiguram de seriozitatea reciproca si stabilim detaliile contractuale care vor sta la baza colaborarii noastre.Livrarea: Trebuie sa iei geanta de livrare cu tine și să te îndrepți către restaurant/magazin/loc de preluare comanda. După ce ai ridicat comanda de la locatie, mergi către client!Destinația: Folosind aplicația Tazz impreuna cu aplicatiile de navigare ajungi usor la client!Plata castigurilor : Plata se face la fiecare 2 saptamani ( bi-lunar ).

***OFERIM CADRU PERFECT LEGAL DE MUNCA CU CONTRACT DE MUNCA FULL-TIME SAU PART-TIME IN FUNCTIE DE PREFERINTELE SI SITUATIA DVS.

- DETALII LA INTERVIU

***De ce ar trebui să deveniți partener de livrare Tazz ?

 1. Flexibilitate totala

 2. Plăți bi-lunare

 3. Nu se cere experienta

 4. Ce este necesar pentru a livra:

 5.  Smartphone ANDROID ( aplicatia de livrare tazz nu functioneaza pe iPhone) pt. Tazz by eMag

 6. Varsta minima : 18 ani

 7. Buletin, cazier si documentele vehiculului ( pentru scuter sau auto ).

O suma de aprox 200 lei CASH pe care curierul sa ii detina asupra sa in permanenta pentru rulaj. Din acesti bani se vor plati la locatii/restaurante comenzile care sunt cu plata cash de catre client. Atunci cand clientul specifica plata CASH la o comanda, curierul plateste comanda la locatie/restaurant din banii proprii si incaseaza aceeasi suma platita de la clientul final la care livreaza comanda. Astfel nu veti ramane niciodata cu bani in minus fata de suma initiala sau cu surplus de bani dupa finalizarea unei comenzi. Nu exista riscul sa nu incasati banii de la clientul final, daca acesta nu raspunde returnati comanda la restaurant si va returneaza acestia banii, fiind raspunzatori pt verificarea clientilor in cazul comenzilor cu plata CASH.

Mai multe detalii puteti solicita oricand la telefon in momentul in care veti fi contactat de reprezentantul nostru.