Politica de confidențialitate SPD

Probleme generale

SPD, cu sediul în Comuna Floresti strada Florilor Nr.302, Cluj, își propune un parteneriat pe termen lung cu toți colaboratorii săi, atât companii care caută persoana potrivită pentru un anumit post de muncă, cât și candidați persoane fizice și potențiali candidați care caută cel mai adecvat poziții („ Persoane vizate ”).

Pentru noi, viața dvs. privată, interesele dvs., confidențialitatea informațiilor pe care le primim de la dvs. (cum ar fi datele de contact, datele incluse în CV-ul dvs., alte detalii pe care ni le furnizați de bună voie) („ Date personale ”) sunt de importanța maximă pentru noi și securitatea lor reprezintă valori pe care nu le ignorăm niciodată.

Ne propunem să obținem transparența maximă în afacerea noastră, în special în modul în care procesăm detaliile personale ale persoanelor vizate. Astfel, odată ce ați decis să ne trimiteți datele dvs. personale, gândurile și așteptările dvs. cu privire la orice poziție viitoare, ne-ar plăcea să înțelegeți exact cum trebuie să folosim aceste informații și cum le vom proteja, astfel încât decizia dvs. să fie realizate pe o bază bine informată.

Dorim să vă oferim cele mai bune servicii, respectând în același timp oricare și toate dispozițiile legale în domeniul protecției datelor cu caracter personal, în special cu Regulamentul general privind protecția datelor nr. 679/2016 („ GDPR ”) și cu principiile stipulate în mod corespunzător de acesta din urmă, și anume: legalitate, exactitate și transparență; limitarea la scopuri specifice; minimizarea datelor; precizia detaliilor; limitarea depozitării; integritate și confidențialitate; responsabilitate.

În consecință, prezenta politică de confidențialitate are ca scop furnizarea de informații complete în acest scop și va fi obligatoriu să luați cunoștință de aceasta înainte de a solicita orice poziție deschisă pe care o putem avea, înainte de a ne trimite CV-ul și / sau înainte de a declara acordul dvs. expres cu privire la primirea de informații cu privire la orice știri de pe piața muncii sau cu privire la orice poziții noi din cadrul Stein & Partner care ar putea fi de interes pentru dvs. și alte astfel de informații relevante cu privire la recrutarea procesată, piața muncii și locurile de muncă disponibile, precum și ca orice noutate despre afacerea Stein & Partner.

Trebuie să fiți conștienți de faptul că datele dvs. personale, odată dezvăluite clienților noștri sau altor terțe părți, implicate în mod corespunzător în procesul de recrutare (de exemplu: furnizori de servicii pentru diferite teste de personalitate și nu numai), în vederea continuării recrutării proces la nivelul acestuia din urmă, acesta va fi procesat de acesta din urmă, în virtutea propriilor politici de protecție a datelor, cu privire la care Stein & Partner nu își asumă nicio răspundere. Prin prezenta vă sfătuim să solicitați informații de la orice potențial angajator sau de la alte terțe părți cu care ați putea contacta, legate de prelucrarea datelor dvs. personale.

Din moment ce ne mândrim cu transparența noastră, în măsura în care vom folosi datele dvs. de contact publice pentru a vă contacta, deoarece aceste din urmă detalii sunt afișate pe rețelele de socializare; la primul nostru contact, vă vom informa cu privire la sursa datelor dvs. de contact și nu vă vom trimite niciodată mesaje publice, ci numai mesaje private, utilizând tehnologia mesajelor private puse la dispoziție de astfel de rețele.

De asemenea, este extrem de relevant, în vederea protejării intereselor legale ale dvs. și ale altor persoane, că Detaliile personale pe care ni le furnizați trebuie să fie corecte, actualizate și că vă aparțin . Dacă nu este cazul, ar trebui să dețineți acordul prealabil al persoanelor cărora le aparțin aceste date cu caracter personal, înainte de a ni le furniza (de exemplu: datele de contact ale oricăror persoane pe care le putem contacta pentru a obține referințe etc.).

Prezenta politică de confidențialitate, împreună cu Termenii și condițiile relevante, vor defini și descrie pe deplin relația noastră de colaborare.

Date personale prelucrate de noi

Ori de câte ori puteți accesa și doriți să continuați căutarea pe site-ul nostru, în timp ce vă aflați la secțiunile „ aplicați acum ”, „ trimiteți CV ” sau „ abonați-vă la newsletter ”, vă vom cere să furnizați datele dvs. personale, urmând că aceste date vor fi procesate în mod corespunzător de către Stein & Partner conform prezentei politici de confidențialitate.

Datele dvs. personale vor fi prelucrate, de asemenea, dacă ne contactați utilizând adresa noastră de e-mail din pagina de contact sau orice altă adresă de e-mail care aparține angajaților Stein & Partner pe care ați putea-o obține din diverse surse, inclusiv în cazul în care ne contactați la sediile noastre centrale menționate pe pagina de contact menționată.

 • „Aplicați acum ” este secțiunea care vă va oferi informații despre jobul disponibil pentru clienții Stein & Partner. Dacă sunteți interesat de oricare dintre aceste posturi disponibile, pentru a aplica pentru aceasta, vă vom solicita următoarele Date personale: numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, locația și țara în care locuiți ; unul dintre câmpurile din această secțiune vă permite să trimiteți un mesaj personal către Stein & Partner care va însoți CV-ul dvs. Există un alt câmp de „navigare” care vă va permite să încărcați CV - ul în baza de date Stein & Partner.

Întrucât dețineți un control total asupra conținutului mesajului personal pe care trebuie să îl trimiteți, dacă în acest mesaj puteți include orice informații care pot fi caracterizate ca date cu caracter personal, Stein & Partner va prelucra aceste informații, în conformitate cu prezentul Confidențialitate politică;

 • „ Trimite CV ” este secțiunea pe care o veți utiliza pentru a trimite CV-ul dvs. către Stein & Partner. Astfel, informațiile pe care ni le trimiteți vor fi încărcate în baza noastră de date pentru a vă contacta, în cazul în care există o poziție care se potrivește cu experiența dvs. profesională și care ar putea fi de interes pentru

Această secțiune vă va permite să vă încărcați CV-ul, care va declanșa prelucrarea datelor cu caracter personal incluse în acel CV .

De fiecare dată când ne trimiteți CV-ul, acesta din urmă poate include, la alegerea dvs., astfel de date personale cu privire la următoarele și fără a se limita la acesta: adresa completă, vârsta sau datele nașterii, starea familiei, sexul, experiența profesională, locurile de muncă anterioare, studii și educație, hobby-uri, preferințe . Aceste informații vor fi prelucrate și de către Stein & Partner, în conformitate cu prezenta politică de confidențialitate.
(iii) „abonați-vă la newsletter” este secțiunea pe care o puteți utiliza dacă doriți să primiți buletine informative / rapoarte de informații cu toate noutățile de pe piața muncii, locurile de muncă disponibile la Stein & Partner, precum și orice alte astfel de informații relevante din procesul de recrutare, piața muncii și posturile disponibile, precum și știri despre compania noastră („ Buletine informative ”).

Absența acordului dvs. cu privire la primirea unor astfel de buletine informative nu va avea niciun impact asupra derulării procesului de recrutare relevant pentru care ați fi putut solicita, aceasta fiind doar o opțiune și nu o obligație din partea dvs.
Dacă doriți să primiți astfel de buletine informative, vă vom solicita o adresă de e-mail validă , unde vă putem trimite astfel de informații.

Vă puteți dezabona în orice moment și, prin urmare, nu veți mai primi rapoartele noastre de informații, făcând clic pe butonul „dezabonați-vă” din buletinul informativ pe care îl primiți de la noi sau trimițându-ne un e-mail la smartprojectdistribution@gmail.com.

De asemenea, puteți să vă exprimați dorința de a obține astfel de buletine informative bifând caseta corespunzătoare din secțiunile „aplicați acum” și „trimiteți CV”.

Mai mult, la colectarea datelor dvs. personale de pe site-ul nostru web, vom colecta și vom înregistra pe serverele noastre informațiile referitoare la adresele IP ale dispozitivelor pe care le puteți utiliza, cu toate acestea orice astfel de informații nu vor fi utilizate în niciun alt scop, ci pentru recunoașterea adresa în cazul unor înregistrări viitoare sau pentru a revizui performanța site-ului web Stein & Partner.

 • Datele noastre de contact pot fi utilizate atât pentru trimiterea de CV-uri, cât și în scopul de a ne transmite orice alte mesaje, caz în care Datele personale pe care trebuie să ni le transmiteți pot fi: numele și prenumele, datele de contact (e-mail, număr de telefon, adresă) ) sau orice alte astfel de informații pe care le puteți include în notificările pe care ni le puteți trimite și care se află sub controlul dumneavoastră.

Scopul procesării

Având în vedere că Stein & Partner oferă servicii de recrutare a personalului profesionist pentru ocuparea posturilor de muncă în cadrul structurilor organizatorice ale clienților noștri, prelucrarea relevantă a datelor cu caracter personal va fi efectuată în acest scop special al derulării proceselor de recrutare menționate și în vederea trimiterii buletinelor informative, trebuie să vă declarați acordul în acest scop.

De asemenea, dacă doriți să ne contactați utilizând datele noastre de contact, în orice alte scopuri decât cele de recrutare, vom prelucra Datele dvs. cu caracter personal exclusiv în scopul pe care ni l-ați menționat (de exemplu: numai în scopul de a răspunde la mesajul pe care îl primi de la tine).

Orice astfel de date despre dvs. pot fi, de asemenea, prelucrate ulterior, după perioada de stocare relevantă, în scopuri statistice, totuși, în orice moment, într-o astfel de formă, care nu va declanșa identificarea dvs.

Temeiuri legale pentru prelucrare

SPD dorește să păstreze un contact strâns cu dvs. numai dacă și atâta timp cât doriți același lucru.

În consecință, actul de prelucrare a acestor date cu caracter personal își are temeiurile legale în propriul acord în acest scop (art. 6 paragraful 1 litera (a) din GDPR), așa cum se afirmă în decizia pe care ați luat-o de a ne trimite personalul dvs. Date sau așa cum sunt exprimate sub forma declarației dvs. expres de voință în sensul acceptării primirii Buletinelor informative.

În cazul în care CV-ul dvs. va fi public pe diverse site-uri dedicate recrutării, vom presupune în mod corespunzător că sunteți în căutarea unui nou loc de muncă și vom justifica astfel un interes legal (art. 6 alin. 1 lit. (f) din GDPR) în preluarea datelor dvs. de la acel CV în vederea contactării dvs. pentru a vă prezenta locurile de muncă disponibile în cadrul Stein & Partner.

Destinatari ai datelor cu caracter personal

 • Dacă ați aplicat în secțiunea „ aplicați acum”, datele dvs. personale vor fi trimise, prin mijloace securizate, către noi, precum și către clientul nostru pentru care se desfășoară procesul de recrutare în ceea ce privește funcția pe care ați aplicat-o și furnizorilor de servicii care sunt adiacente procesului de recrutare relevant (de exemplu în scopul susținerii oricăror teste de personalitate, la cererea clientului în ceea ce privește poziția pentru care se desfășoară procesul de recrutare și pentru care ați solicitat).

Datele cu caracter personal pe care le furnizați în conformitate cu această secțiune nu trebuie utilizate de Stein & Partner în legătură cu alte poziții ale aceluiași client sau ale oricăror alți astfel de clienți, dar în măsura în care veți verifica, la acest nivel de secțiune special, opțiunea „Prin prezenta sunt de acord să fiu inclus în baza de date activă Stein & Partner până la revocarea acordului meu, pentru a fi contactat de Stein & Partner pentru orice viitoare locuri de muncă care ar putea fi de interes pentru mine.” În astfel de situații, vă vom putea contacta pentru perioada în care sunteți înregistrat în baza noastră de date și la deschiderea oricărei funcții care vă poate interesa. De asemenea, după ce v-am contactat și după ce ați obținut acordul cuvenit în acest scop, vom putea transmite datele dvs. cu caracter personal acelor clienți care caută persoana potrivită pentru un anumit post de muncă în companiile lor.

Dacă alegeți acest lucru, vă vom trimite și câteva rapoarte de informații.

 • În cazul în care ați aplicat în secțiunea „ trimiteți CV-ul ”, vă vom putea contacta pentru perioada de timp în care sunteți înregistrat în baza noastră de date și la deschiderea oricărei funcții care vă poate interesa. De asemenea, după ce v-am contactat și după ce ați primit consimțământul cuvenit în acest scop, vom putea transmite datele dvs. cu caracter personal acelor clienți care caută persoana potrivită pentru un anumit post de muncă în companiile lor.

Dacă alegeți acest lucru, vă vom trimite și buletine informative.

 • În cazul în care ne trimiteți CV-ul prin e-mail sau la adresa sediului nostru, vă rugăm să luați în considerare aspectele prevăzute la punctul (ii) menționat mai sus, pentru a nu trimite rapoarte de informații pentru care vă cerem acordul expres în acest scop.

Prin prezenta adăugăm faptul că unii dintre clienții noștri sunt companii din alte țări ale UE, sau chiar din state non-UE, sau sunt filiale ale unor astfel de companii, implicate în procesul de recrutare și cărora le vom trimite datele dvs. personale pentru scopul derulării procesului de recrutare relevant. În acest din urmă caz, ne vom asigura că, înainte de trimiterea datelor dvs. personale, va fi semnat clauzele contractuale standard privind securizarea acestor date cu caracter personal.

Datele cu caracter personal pot fi accesate incidental de către furnizorii de servicii IT Stein & Partner (găzduire de site-uri web, întreținerea sistemelor de informații), precum și de către alți furnizori de servicii, precum consilieri legali (la apariția oricăror litigii), auditori sau alți colaboratori implicați direct în proiectele de recrutare. Cu toate acestea, în orice caz, acestea din urmă vor avea doar acces temporar și / sau restricționat la Datele dvs. cu caracter personal pe care le pot accesa în mod incidental și numai pentru acea perioadă de timp care poate fi necesară pentru serviciile menționate. Toți furnizorii noștri de servicii trebuie să respecte obligațiile de confidențialitate.

Stein & Partner poate furniza, de asemenea, astfel de date cu caracter personal autorității de supraveghere, oricărei instanțe judecătorești, în caz de litigii sau oricărei alte autorități guvernamentale cu sarcini de control, la cererea acesteia, oricând o dispoziție legală impune companiei să facă orice astfel de dezvăluire sau în scopul apărării drepturilor și intereselor legale ale companiei noastre.

Lungimea depozitării

Datele cu caracter personal vor fi utilizate numai până la finalizarea corespunzătoare a procesului de recrutare și, dacă ați ales integrarea lor în baza de date a companiei noastre, conform oricăreia dintre metodele descrise mai sus, le vom prelucra până când vă revocați consimțământul cu privire la o astfel de prelucrare .

În cazul în care astfel de date cu caracter personal sunt necesare în orice scop financiar-contabil, acestea vor fi stocate în acest scop pentru perioada scadentă prevăzută de dispozițiile legale în vigoare (5 ani de la încheierea exercițiului financiar, când a avut loc ultima prelucrare ).

În cazul în care aceste date cu caracter personal sunt necesare în scopul apărării oricărui drept al nostru în fața unor instanțe judecătorești, acestea vor fi stocate în mod corespunzător pentru perioada de prescripție a dreptului de a acționa sau pe durata desfășurării oricărui astfel de litigiu. în fața instanțelor judecătorești competente.

La apariția oricăruia dintre evenimentele descrise anterior, vom șterge aceste date cu caracter personal din baza noastră de date și vom lua toate măsurile rezonabile pentru a cere clienților noștri cărora le-am dezvăluit aceste date cu caracter personal să facă același lucru și să șteargă astfel de date. Date personale din propria bază de date.

Drepturile dvs. în calitatea dvs. de persoane vizate

Deoarece prelucrăm datele cu caracter personal care vă aparțin, în relația dvs. cu SPD, beneficiați de mai multe drepturi care vi se conferă în virtutea legii privind protecția datelor. Astfel de drepturi sunt următoarele:

 • Pentru a solicita companiei accesul la datele dvs. personale (în temeiul art. 15 din GDPR), ceea ce înseamnă dreptul de a primi o confirmare din partea Companiei, că procesează datele personale care vă aparțin, precum și informații cu privire la următoarele: scopul unei astfel de prelucrări, categoriile de date prelucrate, destinatarii datelor, perioada de stocare relevantă pentru astfel de date, existența dreptului de a ne solicita o rectificare sau ștergere corespunzătoare a acestor date cu caracter personal, orice restricție privind prelucrarea sau dreptul de opoziție, dreptul de a depune orice reclamație în fața autorității de supraveghere, dacă există un proces decizional automat, și anume dacă se iau decizii numai ca urmare a unui proces automat de date cu caracter personal,dacă astfel de date sunt transferate către țări terțe și ce valori mobiliare sunt aplicate în mod corespunzător de către compania noastră pentru a asigura securitatea datelor transferate;

 • Pentru a solicita reprezentanților SPD să rectifice, fără nici o întârziere nerezonabilă, orice astfel de date cu caracter personal care nu se mai potrivesc cu starea actuală, în virtutea art. 16 din GDPR; Stein & Partner va derula acțiuni periodice de actualizare a bazei de date, caz în care este posibil să primiți o serie de solicitări în acest scop. Cu toate acestea, vă rugăm să ne contactați imediat dacă oricare dintre datele dvs. personale pe care le-ați furnizat au suferit modificări, astfel încât să putem efectua toate actualizările necesare.

 • Pentru a revoca consimțământul pe care ni l-ați dat în ceea ce privește prelucrarea datelor dvs. personale și pentru a solicita ștergerea acestora în mod corespunzător, cu notificarea cuvenită că o astfel de revocare a consimțământului nu va avea niciun impact asupra caracterului juridic al activității de prelucrare desfășurate de în virtutea consimțământului, înainte de revocarea acestuia din urmă sau în orice alte evenimente prevăzute la art. 17 din GDPR;

 • Pentru a ne cere să restricționăm prelucrarea relevantă până la corectarea corespunzătoare a datelor dvs. personale sau, dacă vă puteți opune unei astfel de prelucrări, până la soluționarea cererii relevante SAU în orice alte evenimente prevăzute la art. 18 din GDPR;

 • Să vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale în vederea obținerii buletinelor informative, în temeiul art. 21 din GDPR;

 • Să depună o plângere către orice autoritate de supraveghere în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal sau în fața oricăror instanțe de judecată;

 • Dacă și cu condiția ca unul să îndeplinească condițiile legale în vigoare, este posibil să aveți dreptul la portabilitatea datelor.

Prin prezenta adăugăm că, având în vedere natura serviciilor pe care le oferim, în cadrul Stein & Partner, candidații sunt selectați, în prima etapă, luând în considerare criteriile profesionale stipulate de clienți în ceea ce privește ocuparea posturilor disponibile în cadrul companiilor lor, versus informațiile profesionale furnizate de candidații foarte relevanți. O astfel de selecție nu se realizează niciodată prin mijloace automate, ci doar în urma unei analize amănunțite efectuate de personalul nostru de recrutare, care este instruit profesional în acest scop.

În consecință, orice astfel de procese decizionale automate este exclusă. Orice evaluare a experienței dvs. profesionale și a compatibilității propriului profil profesional cu orice funcție dată va fi realizată de personalul nostru calificat.

Masuri de securitate

Dorința noastră este ca informațiile pe care ni le furnizați să rămână alături de noi. Prin urmare, vom aplica toate măsurile tehnice și organizaționale, după cum este necesar, pentru a asigura securitatea acestuia din urmă împotriva oricărei distrugeri accidentale, pierderi sau divulgări neautorizate. Personalul nostru este bine instruit în ceea ce privește modul în care va face față oricărei informații primite de la dvs., clienții și furnizorii noștri își asumă, de asemenea, obligațiile de confidențialitate relevante, iar sistemele noastre de informații sunt bine protejate astfel încât să prevină orice incident de securitate, în măsura în care tehnologia existentă în zilele noastre permite realizarea unui astfel de lucru.

În ceea ce privește site-ul nostru, există măsuri de securitate în vigoare pentru serverele care găzduiesc site-ul nostru web, care includ antivirus, firewall, verificări periodice de securitate și scanare de securitate, verificare și testare a vulnerabilităților, sisteme de testare a intruziunilor.

Unde ar trebui să te adresezi?

Pentru orice întrebări pe care le aveți cu privire la cele menționate anterior, precum și în vederea exercitării oricăror drepturi, puteți adresa o cerere scrisă persoanei noastre responsabile cu protecția datelor, la următoarea adresă de e-mail smartprojectdistribution@gmail.com sau la conducerea companiei noastre adresa biroului menționată la începutul prezentei note informative.